Lipsa sexului înseamnă boli de inimă

288
2
Lipsa sexului înseamnă boli de inimă - lipsasex-1373633842.jpg

Articole recomandate

Potrivit specialiștilor, viața sexuală nu trebuie începută nici prea devreme, dar nici prea târziu, ci când ambii sunt maturi fizic și psihic. Cei care își încep viața sexuală mai devreme au un risc crescut de boli venerice, însă nici amânarea acestui moment nu este benefică organismului. Iată câteva afecțiuni legate de lipsa sexului.

Dezechilibre hormonale. În cazul femeilor, sunt mai frecvente afecțiunile ovarului și ale colului uterin sau instalarea menopauzei timpurii. O viață sexuală normală reglează activitatea hormonală și menține sănătatea aparatului reproducător. Femeile care își pierd virginitatea mai târziu, în general, după 22-24 de ani, se confruntă cu disfuncții ovariene precum chisturile, dar și cu probleme dermatologice severe, precum acneea rezistentă la tratament.

Cancer de prostată și impo-tență. Bărbații pot dezvolta, în timp, probleme de ejaculare și chiar impotență. Lipsa sexului afectează și prostata. Potrivit unui studiu australian, bărbații care fac sex des au un risc mai mic de a dezvolta cancer de prostată.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro) 

Comentează știrea

Rada
12 iunie 2015
Apetitul sexual

Lipsa apetitului sexual poate sa fie de natura hormonala sau poate avea natura psihologica.

Andreea
26 aprilie 2017
Probleme cu apetitul sexual

Femax a incercat careva pentru asi creste apetitu? Multumesc!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Diverse : 6 greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 2.4421 secunde