Sfaturi pentru a menține pasiunea în relație

113
Sfaturi pentru a menține pasiunea în relație - pasiuneainrelatie-1373027987.jpg

Articole recomandate

Uneori ai senzația că deși comunicați foarte bine și vă înțelegeți perfect, lipsesc arti-ficiile care condimentează o relație. Nu mai este cazul dacă vei aplica una dintre următoarele tactici!

Intră în rol

Dacă reușiți să vă mențineți ridicat nivelul de dopamină (hormon responsabil de creșterea sau micșorarea apetitului sexual) chiar și în afara dormitorului, în mo-mentul în care veți avea un moment de intimitate, veți ști cum să profitați de el. Începe prin a-i trimite un sms plin de înțeles pe parcursul zilei sau o fotografie destinată doar pentru el, iar seara de abia va aștepta să ajungă acasă.

Retrăiește anumite momente

Vă amintiți de excursia la munte când orele nopții treceau mult prea repede? Poți avea din nou parte de clipe pasionale dacă aduceți cu voi în pat lucruri care să vă stârnească nostalgii precum muzica, mâncarea sau chiar mirosul și nici nu-ți vei da seama când s-a încălzit atmosfera.

Începe cu un masaj

Seara sunteți atât de obosiți încât după cină de abia așteptați să leneviți în pat la televizor. De ce nu a-ți arde mai bine câteva calorii? Un masaj de relaxare, nu doar că vă va alunga oboseala, dar va încinge și spiritele.

Spune ce-ți dorești

Nimic nu stimulează mai mult un bărbat decât să afle de la partenera lui ce-i place în dormitor! Astfel, condimentezi experiența, iar el se va simți mândru că a reușit să te facă să trăiești experiențe de neuitat.

(sursa: wwwclickpentrufemei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Diverse : 6 greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 3.6913 secunde