Scapă de factorii care îți sabotează viața sexuală!

97
1
Scapă de factorii care  îți sabotează viața sexuală! - factoriinviatasexuala-1373027922.jpg

Articole recomandate

Viața ta sexuală nu mai este ca înainte? Sau nu ai avut niciodată o relație sexuală satisfăcătoare? Nu ești singura în această situație. Sexologii îți oferă câteva sugestii, pentru a avea o viață sexuală tonică, înlăturând cauza care a dus temporar la dispariția ei.

Problema cea mai frecventă pare a fi pierderea dorinței, aso-ciată cu stresul, oboseala și anxietatea, acestea fiind motivele care omoară pasiunea.

Există însă și alte motive pentru care viața sexuală scade în inten-sitate: graviditatea și menopauza, de exemplu.

Iată câteva sugestii, care te-ar putea ajuta să readuci dragostea pe calea cea bună și să simți dorința mai des.

Problema: Ești obosită și nu ai chef!

Schimbă-ți dieta. Alimentația este foarte importantă, pentru a avea apetit sexual. Iată care sunt nutrienții esențiali pentru a avea o viață sexuală sănătoasă.

Unele dintre cele mai bogate alimente în cupru și zinc, minerale esențiale în tratarea disfuncțiilor sexuale și creșterea libidoului, sunt nucile.

Plimbă-te mai mult și fă gimnastică.

Mișcarea și exercițiile fizice cresc nivelul de endorfine (hormonii fericirii) și măresc afluxul de sânge în organism, ceea ce duce la o mai mare stare de excitare.

Problema: Medicamentele

Antidepresivele, anticoncep-ționalele și medicamentele pentru hipertensiune îți pot afecta libidoul. Dacă medicația prescrisă te face să nu mai simți dorința, solicită-i medicului să-ți prescrie altceva sau schimbă contraceptivul.

Anumite pastile contraceptive îți pot "sabota" viața sexuală, îți pot induce stări depresive și pot determina scăderea libidoului.

(sursa:www.avantaje.ro)

Comentează știrea

theresa
4 decembrie 2017
cum mi-am întors ex

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {[email protected]} îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {[email protected]}

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Diverse : 6 greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 1.7786 secunde