Ce să NU porți în pat. Află ce-i poate tăia cheful de sex iubitului tău

449
Ce să NU porți în pat. Află ce-i poate tăia cheful de sex iubitului tău - fond-1374066893.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă este foarte excitat, există câteva lucruri care-i pot tăia iubitului tău cheful de a face dragoste cu tine. Ca să nu ajungi în această ipostază neplăcută și frustrantă, citește sfaturile de mai jos!

Luciu de buze lipicios

Știm că vrei să arăți cât mai bine pentru iubitul tău, dar când ești în pat, renunță la luciul de buze, care o să dispară oricum în scurt timp de pe buzele tale. Unele tipuri de gloss nu doar că au un gust neplăcut pentru bărbați (pe care tu s-ar putea să nu-l sesizezi ca atare), dar sunt și lipicioase, ceea ce poate fi foarte deranjant. Dacă chiar ai buze foarte uscate, poți folosi un balsam de buze inodor și incolor. Îți va hidrata buzele, iar iubitul tău nu va simți nici o diferență.

Parfum prea puternic

Chiar dacă ți-a spus că-i place parfumul tău, nu exagera dându-l pe tot corpul. O picătură din loc în loc - astfel încât doar cel aflat la câțiva centimetri de tine să-ți simtă mirosul e sexy. În plus, dacă nu știi sigur că iubitului tău îi place parfumul respectiv ar fi bine să mergi pe principiul mai puțin e mai bine.

Prea mult ulei de corp

Chiar dacă ai pielea uscată și vrei să miroși bine, ar fi bine să nu folosești ulei, cel puțin nu chiar înainte să intri în pat. Uleiul îți poate face pielea să alunece, deoarece nu se absoarbe la fel de repede ca laptele de corp. Dacă decizi, totuși, să te dai cu ceva la ieșirea din duș, crema de corp sau laptele de corp sunt o alegere mult mai bună.

Prea mult machiaj

Chiar dacă sunteți abia la primele întâlniri și nu ești pregătită să-l lași să te vadă nemachiată seara, machiajul în pat e o idee foarte proastă. În primul rând, gândeș-

te-te ce gust neplăcut are fondul de ten sau blush-ul pentru el, atunci când vrea să te sărute. În al doilea rând, machiajul se absoarbe în piele, mai ales noaptea. Dacă dormi la el acasă, nu uita că machiajul lasă urme ceea ce e extrem de neplăcut, mai ales dacă e vorba de așternuturi proaspăt spălate. (sursa:www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Diverse : Greșeli de neiertat în dormitor
Pagina a fost generata in 3.0261 secunde