Regulile dating-ului: ce să NU faci la întâlnire

107
Regulile dating-ului:  ce să NU faci la întâlnire - regulidating-1383826562.jpg

Articole recomandate

Femeile sunt foarte critice cu privire la ce fac bărbații în timpul primelor întâlniri, dar și repre-zentantele sexului frumos comit greșeli pe care nu ar trebui să le facă la rendez-vous-uri.

NU uita detaliile importante

Deși femeile sunt adesea atente la detalii, unele lucruri le scapă, mai ales când sunt luate pe nepregătite la prima întâlnire. De la numele bărbatului cu care ieși, în cazul în care este vorba de o întâlnire aranjată de prieteni comuni, la ocupația sau la hobby-ul lui principal pe care ți le-a spus, trebuie să dovedești, la rândul tău, că acorzi atenție chestiunilor care țin strict de bărbatul cu care te-ai întâlnit și nu doar să pretinzi ca el să țină minte toate lucrurile pe care i le-ai spus.

NU te preface că-ți place ceva ce detești

Primele întâlniri înseamnă descoperire! Descoperirea preferințelor și a plăcerilor celuilalt. Se prea poate ca unele propuneri ale bărbatului să nu fie pe placul femeii cu care a ieșit, dar care preferă să lase de la ea pentru a spori șansele de reușită ale întâlnirii. Să lucrezi "spre binele întâlnirii" este în regulă, dar ce faci dacă el propune să mergeți într-un bar sportiv și să comandați un platou de mici dacă chiar nu-ți place?! Nu strică să accepți propunerea lui, dar nu te preface că-ți place. Spune că a fost o primă experiență interesantă, dar că nu te prea dai în vânt după astfel de alegeri, că ești mai degrabă genul cafenelelor selecte sau vintage și al vinului servit cu brânză, nu al micilor cu bere. Dacă te prefaci că-ți place tot ce ți-a propus el, se prea poate ca și data viitoare să vrea să faceți aceleași lucruri, iar ulterior este dificil să mărturisești că ai detestat, pur și simplu, ultimul loc de întâlnire.

(Sursa: www.lyla.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Încearcă ceva nou în intimitate
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex special pentru vacanță!
Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fă sex cu lumina aprinsă
Pagina a fost generata in 1.5695 secunde