Relația a devenit monotonă? Încearcă un striptease

144
Relația a devenit monotonă? Încearcă un striptease - striptease-1373972412.jpg

Articole recomandate

Atunci când monotonia s-a instalat în viața de cuplu, trebuie să iei măsuri fără să te simți jenată în vreun fel.

Striptease-ul te va ajuta să devii mai conștientă de sexualitatea ta și să ai parte de o seară de sex mai pasional ca niciodată. Iată care sunt cele mai bune etape menite să condimenteze relația cu cel iubit.

Costumația potrivită. Trebuie să ai o costumație sexy, dar care să îți permită să menții suspansul. Nu este de ajuns să ai doar sutien, bikini și dresuri, ci mai ai nevoie și de o costumație de profă dură, polițistă sexy sau asistentă iubitoare.

Atmosfera. Pune un scaun solid în mijlocul încăperii, fă-ți loc în jur să te desfășori, aruncă o eșarfă roșie peste lampă și fă o colecție de melodii sexy în playlist.

Accesoriile. Dacă iubitul tău nu este prea răbdător, poți să îl liniștești momentan cu o pereche de cătușe cu puf roz, ca să nu se rănească, să îl pui la respect cu o cravată scurtă sau să condimentezi atmosfera cu alte jucării sexuale, după preferința voastră.

Mișcările perfecte. Nimeni nu se naște învățat, așa că dacă nu ai timp să faci un curs specializat de striptease, internetul este o resursă valoroasă de informații. Ține minte să faci mișcările încet, să îl privești în ochi și să îi zâmbești seducător în timp ce îl atingi strategic în locurile potrivite.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Diverse : Gesturi care ne fac sexy
Vineri, 31 Mai 2013
Stire din Diverse : Semne că e bun în pat
Pagina a fost generata in 1.7442 secunde