Rețete pentru pici

515
Rețete pentru pici - bananacheesecake-1332517883.jpg
Cheesecake cu banane și nuci

Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește prepararea desertului pentru micuțul tău, îți recomandăm o rețetă de cheesecake cu banane și nuci. Mai întâi, trebuie să faci rost de următoarele ingrediente: 225 grame de biscuiți cu cacao fărâmițați, patru linguri cu unt topit, 450 grame de cremă de brânză, opt linguri de zahăr, 120 grame de piure de banane coapte, două ouă, 50 grame de nuci tocate, cinci linguri de chips-uri de ciocolată cu lapte, o lingură de unt și două linguri de apă.

Biscuiții fărâmițați se ames-tecă împreună cu untul și se pun într-o tavă la cuptorul încins la 180 de grade Celsius, pentru zece minute. Între timp se mixează brânza, zahărul și bananele, după care se adaugă ouăle, unul câte unul, apoi nucile. Amestecul de ingre-diente complet omogenizat se toarnă, apoi, peste blatul din biscuiți, după ce acesta s-a copt puțin.

Compoziția finală se ține la cuptor, tot la 180 de grade, timp de 40 de minute. Ciocolata se topește cu puțin unt și se toarnă peste prăjitura cu brânză, iar pentru un plus de savoare puteți decora desertul cu felii subțiri de banane. Cheesecake-ul cu banane și nuci se servește rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2027 secunde