Salata de boeuf. Ce ingredient o face mai specială

1811
2
Salata de boeuf. Ce ingredient o face mai specială - salataboeuf-1419891957.jpg

Articole recomandate

Salata de boeuf este un preparat de nelipsit de pe mesele festive. Vă dezvăluim o rețetă mai deosebită, cu care v-ați putea impresiona musafirii la cumpăna dintre ani. 
Pentru reușita rețetei, aveți nevoie de: 800 grame rasol de vită, o ceapă, 2 cartofi, 3 morcovi, 2 rădăcini de pătrunjel, un sfert de rădăcină de țelină, un borcan mare de mazăre (820 grame), 4-6 castraveți murați și/sau gogoșari în oțet, 400 ml maioneză, o lingură muștar. Ingredientul care face salata de boeuf mai specială este mărarul. Așadar, adăugați 
o lingură de frunze de mărar tocat (care va conferi o aromă specială, inedită, care va stârni curiozitatea invitaților), sare și piper.
Mod de preparare: Puneți la fiert, într-o oală cu apă, bucata de carne și ceapa curățată, întreagă; luați spuma și fierbeți la foc domol carnea. Curățați cartofii, morcovii și țelina. Când carnea este aproape fiartă, adăugați legumele întregi (curățate și spălate) în oală. După ce carnea și legumele au fiert, scoateți-le și lăsați-le la răcit. Aruncați ceapa fiartă. Tăiați cubulețe carnea, morcovii, țelina, pătrunjelul, castrave_ii murați. Amestecați toate legumele tăiate într-un vas adânc cu mazărea scursă de apa din conservă. Sărați și piperați după gust. Adăugați 300 ml de maioneză și lingura de muștar. Dacă vă place mărarul, adăugați și mărarul tocat. Nu turnați maioneza decât după ce legumele s-au răcit, deoarece se va topi. Aranjați salata pe un platou, finisați-o cu restul de maioneză întinsă cu ajutorul unei spatule și decorați-o cu fâșii de morcov tăiat julienne, fâșii de gogoșar și/sau castravete și frunzulițe de pătrunjel.
Salata de boeuf se păstrează și se consumă rece. Poate să difere de la gospodărie la gospodărie, căci există variante cu mai mulți cartofi, cu rădăcină de păstârnac, cu mai mulți castraveți murați sau gogoșari, cu adaos mai mare de muștar, cu albuș fiert de ou, cu alte tipuri de carne slabă (pui, găină, curcan) etc. 


Comentează știrea

cristi
30 decembrie 2014
Job

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Salată de boeuf aromată
Pagina a fost generata in 1.9545 secunde