Trucuri pentru preparate gustoase

466
Trucuri pentru preparate gustoase - foodpancakeandhoneywallpaper-1420104358.jpg

Articole recomandate

Pentru că vedetele mesei de Revelion sunt curcanul și peștele, specialiștii Good.food dezvăluie câteva secrete menite să obținem preparate culinare cu adevărat delicioase și speciale pentru acest magic moment: 


Pește
Pregătește-l la cuptor, pe pat de legume sau umplut, cu sosuri aromate!
De asemenea, pentru că are obiceiul de a înota întodeauna înainte, peștele este considerat nu doar o carne sănătoasă, ci și aducătoare de noroc. În plus, carnea lui, mai ales dacă optezi pentru un pește mai gras (sardine, somon sau macrou), este foarte bogată în omega 3. Nici peștele de apă dulce nu este de evitat. Are carnea mai slabă decât cel oceanic, este bogat în fosfor, calciu și fier. Așadar, nu-ți rămâne decât să alegi câteva dintre nenumăratele feluri în care poate fi gătit, festiv, peștele. Musafirii vor resimți, pe propriul stomac, binefacerile preparatelor din pește și vor spune adio balonării sau altor probleme generate de alimentele grele servite cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 


Curcan
Curcanul este considerat vedeta mesei de Revelion. În plus, carnea de curcan este o importantă sursă de acid folic, zinc, potasiu și vitamine B, despre care se știe că ajută la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Așa că invitații cu probleme cardiace vor avea din ce să se înfrupte, fără să tânjească după carnea de porc. Cât privește rețetele culinare pe bază de curcan, puteți găti de la aperitive dintre cele mai sofisticate, până la rulade, fripturi etc.


Fructe de mare
Dacă ai posibilitatea, cumpără-le cât mai proaspete de la raionul de pește din hipermarketuri, deoarece fructele de mare congelate conțin mai mult sodiu, responsabil de creșterea tensiunii arteriale!
Așadar, caută din timp rețete culinare interesante, mai festive, pentru a găti caracatiță, scoici, creveți și calamar, iar invitații care iau distanță față de carnea de porc vor fi încântați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Prăjitură cu ciocolată albă
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Cum se tratează corect balonările
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri la servirea bucatelor
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru gospodine nonconformiste
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Pagina a fost generata in 3.2803 secunde