Salteaua cu iarbă de mare protejează bebelușul împotriva problemelor respiratorii

552
Salteaua cu iarbă de mare protejează bebelușul împotriva problemelor respiratorii - 2320a165096346b14be7e17aa2d67157.jpg
În încercarea de a folosi cât mai multe ingrediente naturale, producătorii de saltele au luat în considerare proprietățile ierbii de mare, plantă care se regăsește din abundență în mările și pe coastele grecești. Iarba de mare este bogată în iod, substanță care asigură o protecție naturală împotriva alergiilor, astmului și problemelor respiratorii, astfel că a fost preferată pentru saltelele nou-născuților.
Potrivit site-ului copilul.ro, părerile mămicilor care au achiziționat astfel de saltele sunt împărțite. O parte spun că sunt cele mai sănătoase, nu atrag acarieni, nu e alergenică și se mulează perfect după trupul micuțului. Altele însă se plâng că au un miros specific, neplăcut, fiind nevoie să aerisească des camera copilului. De asemenea, mămicile au mai reclamat că saltele din iarbă de mare trebuie nivelate des, pentru a nu avea cocoloașe.
Alte materiale utilizate pentru saltelele celor mici sunt fibra naturală de cocos, părul de cal, cu proprietăți în reglarea umidității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Diverse : Musaca de cartofi
Pagina a fost generata in 2.1125 secunde