Rețete pentru pitici
Musaca de cartofi
Ingrediente:
1 cartof
1 dovlecel
lapte
carne de pui
unt
Mod de preparare:
Se fierb cartoful și dovlecelul, apoi se face un piure adăugând unt și lapte. Carnea se fierbe și apoi se mixează la blender sau se taie bucățele mici.
Într-un vas termorezistent se pune un strat de piure, apoi un strat de carne și, la urmă, iar piure și se dă la cuptor 10-15 min. Se servește călduț. Puteți adăuga iaurt sau lapte pentru o consistență mai moale.
1 cartof
1 dovlecel
lapte
carne de pui
unt
Mod de preparare:
Se fierb cartoful și dovlecelul, apoi se face un piure adăugând unt și lapte. Carnea se fierbe și apoi se mixează la blender sau se taie bucățele mici.
Într-un vas termorezistent se pune un strat de piure, apoi un strat de carne și, la urmă, iar piure și se dă la cuptor 10-15 min. Se servește călduț. Puteți adăuga iaurt sau lapte pentru o consistență mai moale.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Vineri, 30 Octombrie 2009
Vineri, 30 Octombrie 2009
Vineri, 30 Octombrie 2009
Joi, 29 Octombrie 2009
Joi, 29 Octombrie 2009