Sărbători de iarnă la Băile Felix

271
Sărbători de iarnă la Băile Felix - bailefelix-1353680380.jpg
Recunoscute în plan mondial pentru calitățile curative, destinațiile balneoclimaterice ale României rezistă încă în oferta de concedii chiar ale turiștilor străini, dar mai ales pe biletele de tratament ale pensionarilor români.


Stațiunea Băile Felix este situată în partea de nord-vest a României, în județul Bihor, la o distanță de circa 9 km de Oradea și la 22 km de punctul de trecere a frontierei Borș. Așezată în câmpia Crișurilor la o altitudine de 150 m, stațiunea are un climat continental moderat de șes, cu ierni blânde, ideală pentru turismul balnear. La dispoziția turiștilor întreg anul, stațiunea balneoclimaterică Băile Felix oferă condiții de relaxare, vacanță, odihnă și recuperare. În această stațiune turiștii se pot trata de afecțiuni reumatismale inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă în faza de acalmie, stări de reumatism articular acut), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară însoțită sau nu de artroze, poliartroze, lombosciatalgii), afecțiuni postraumatice (stări de fracturi, entorse, luxații), afecțiuni neurologice centrale și periferice, afecțiuni ginecologice, afecțiuni asociate.

În ultima perioada s-au construit numeroase pensiuni în Băile Felix. În caz că luați în considerare să vă petreceți sărbătorile de iarnă nu numai într-un decor deosebit, dar și să profitați de ceva cure de tratament, aflați că la o pensiune de trei stele, trei nopți de cazare, cu demipensiune (mic dejun și cină), inclusiv masa tradițională de Crăciun vă este oferit, pentru două persoane, la prețul de 700 lei. O altă ofertă, dar care include trei mese pe zi se ridică la 790 lei. O variantă mai bună pare aceea a închirierii unei vile cu opt camere, în perioada Revelionului, care poate costa 7.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : A murit după ce a stat în comă 42 de ani
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Cea mai tare aventură off-road din Dobrogea
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Oferte de la clasic la exotic
Pagina a fost generata in 2.3082 secunde