Concurs Seară dedicată folclorului pe scena Festivalului "Callatis"

299

Articole de la același autor

A treia zi a Festivalului "Callatis" aduce noi surprize pentru localnicii și turiștii care au ales să-și petreacă vacanțele în sudul litoralului. Astfel, în jurul orei 18.45, în Piața Republicii, din centrului orașului, vor avea loc manifestări cultural-sportive. Astfel, sunt programate demonstrații de arte marțiale, spectacole folclorice și concerte de promenadă ale fanfarei militare.
Seara, la ora 21.00, pe scena în formă de scoică, spectatorii sunt invitați la horă. Cu alte cuvinte, această seară este dedicată exclusiv muzicii populare, realizatoarea de emisiuni Florentina Satmari reunind programul artistic sub genericul "Haideți toți la hora mare!". Vor încânta publicul cu piese cunoscute sau recente Laura Lavric, Matilda Pascal-Cojocărița, Niculina Stoican, Cornelia și Lupu Rednic, Aurel Tămaș, Constantin Enceanu, Cornel Borza, Maria Didraga, Cătălina Alexa și mulți alții.
Nu vor lipsi ansamblurile folclorice și nici dansatorii, astfel că producătorul spectacolului, Florentina Satmari, mizează pe un public numeros, care se va bucura de o distracție pe cinste.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2209 secunde