Seducția se învață! Sfaturi pentru a cuceri un bărbat

287
Seducția se învață! Sfaturi pentru a cuceri  un bărbat - fondseductiaseinvata-1382635901.jpg

Articole recomandate

Cauți un bărbat cu care să poți discuta orice, prietenește, și care să nu se gândească la ceva mai mult? Sau, dimpotrivă, unul cu care să experimentezi toate nebuniile în pat, dar să nu te bată la cap cu discuții inutile? Sau poate vrei să întâlnești, în sfârșit, un bărbat cu care să poți merge mai departe, să te gândești la el ca la viitorul tată al copiilor tăi? Nu e foarte greu să-ți dai seama care dintre genurile de mai sus e individul care stă la două mese mai încolo și te privește când crede că nu-l vezi.

Asta pentru că, înainte de a schimba primele cuvinte cu o persoană, îți sunt deja transmise câteva informații despre aceasta și intențiile ei, prin limbajul trupului. De asemenea, dacă detectezi niște gesturi încurajatoare, nimic nu te împiedică să-ți pui și tu la treabă semnalele ca să se lege o conversație de prezentare reciprocă.

Reguli de bază

Zâmbește! Coboară încet privirea, ca și cum l-ai măsura din cap până în picioare. Dacă îți place ceea ce vezi, reia contactul vizual - și zâmbește!

Încearcă să nu te holbezi la el. Riști să devii neinteresantă pentru el. Aruncă o privire generală în încăpere și apoi oprește-o asupra lui. Gesturile exagerate cu mâna, râsul puternic și entuziasmul demonstrativ nu sunt deloc atrăgătoare.

Nu ai nicio șansă atunci când stă cu brațele încrucișate. Dacă își ține paharul cu ambele mâini, înseamnă că are nevoie de liniște. Însă, dacă își apropie degetele de la mână sub formă de triunghi înseamnă că-l interesezi.

Coboară vocea, va suna mai erotic. Uită-te în ochii lui și lasă-i câteva secunde ca să-și facă o bună impresie. Râzi și încurajează-l să-ți răspundă la fel. Îndată ce gheața a fost spartă, nu mai trebuie decât să "luați amândoi același tren". El trebuie să se simtă ca un cuceritor chiar dacă în realitate este o persoană rezervată.

Caută apropierea fizică de partenerul tău de flirt! Dacă între voi există o distanță de doar 50 cm, ai câștigat. Înseamnă că bariera invizibilă, pe care el o impune ca măsură de apărare, a fost distrusă.

Dacă el nu este foarte receptiv și pare să aibă dubii, manifestă-ți doar parțial dorința de a vă mai vedea. Fii calmă și ia-ți la revedere cu un prietenos "Poate ne mai vedem..."

Este foarte elegant să faceți schimb de numere de telefon, dar fără a stabili ceva precis pentru o următoare întâlnire. Uneori noaptea este un sfetnic bun.

(sursa: www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre SEXTING,  sexul prin sms
Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Vrei o viață sexuală și mai hot?
Joi, 24 Octombrie 2013
Stire din Fun : Cum să-ți duci nevasta la orgasm
Pagina a fost generata in 2.025 secunde