Concurs Sfaturi pentru amenajarea terasei din grădină

876
Forma terasei și locul în care aceasta este situată în gradina vă dau posibilitatea de a crea o zonă în care să vă puteți relaxa și distra. Cei ce doresc să petreacă mai mult timp în aer liber își pot amenaja pe terasă o mini-bucatărie și un spațiu de servire a masei. Cu un grill, un frigider mic, câteva piese de mobilier de gradină, terasa vă oferă o nouă perspectivă de viață. În cazul mobilierului, lemnul și răchita se asortează cel mai bine cu verdele gazonului și culorile florilor.
La amenajarea terasei, țineți cont de costuri. Puteți opta pentru o podea din diferite materiale: dale de piatră, pietriș, mozaic, cărămidă, pietre plate. Noi preferăm gazonul. Un chioșc din lemn ori dintr-un cadru metalic ușor, acoperit cu plante agățătoare poate concura cu umbreluțele.
Unii sunt tentați să încarce grădina cu multe plante, decorațiuni și iluminații: arbuști, copaci, flori, fântâni arteziene, iazuri, statui, reflectoare, becuri colorate. Alegeți simplitatea! Flori, arbuști și mult gazon. E mai frumos, mai odihnitor, mai ușor de întreținut și mai puțin costisitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8553 secunde