ȘOCANT: Tragedie în hipism! Doi cai morți, un jokeu în comă - VIDEO

672
ȘOCANT: Tragedie în hipism! Doi cai morți, un jokeu în comă - VIDEO - 317a0b126253f5299567b437d8260796.jpg
Cursă tragică duminică, lângă Liverpool. Doi cai au murit, iar un jokeu se zbate între viață și moarte, informează Realitatea.net. Comentatorul BBC este acuzat că a încercat să minimalizeze incidentele.

Zi tragică pentru hipism, în Marea Britanie. Cea mai importantă competiție de acest fel a avut loc ieri, lângă Liverpool, și a avut un final tulburător. Trei cai au murit și un jocheu este în comă.

600 de milioane de telespectatori din întreaga lume au văzut cum un cal s-a împiedicat de un gard, a căzut și și-a rupt gâtul. Câteva minute mai târziu, un altul și-a fracturat coloana. Evenimentul anului în hipism a fost transmis de televiziunea BBC, care fost însă dur criticată pentru că a încercat să mușamalizeze tragedia. Cadavrele celor doi cai, acoperite cu prelate, au rămas pe traseu pe tot parcursul cursei, însă comentatorul nu a spus nimic despre incident.

Când organizatorii au început să scoată caii morți, s-a creat un adevărat haos printre participanți, moment în care comentatorul britanic a numit cadavrele "obstacole".

În aceeași competiție, Peter Toole, un jocheu în vârstă de 22 de ani a fost grav rănit după ce calul său s-a prăbușit la puțin timp după ce a început competiția. Cursa, pentru care s-au pariat 283 de milioane de euro, a fost una dintre cele mai dure de până acum și doar 19 din cei 40 de participanți au ajuns la linia de sosire.

Un al treilea cal a fost împușcat, după ce și-a rupt piciorul într-o cursă de joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8729 secunde