Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal și casa

410
Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal și casa - f8f7e58cbb4493a4150ff59b996796fc.jpg
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a relatat într-un interviu recent felul în care și-a risipit averea în anii '80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza cărora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

În ciuda faptului că era unul dintre cele mai mari staruri rock în anii '80, Steven Tyler afirmă că în acea perioadă era aproape falit, deoarece își cheltuia banii pe cocaină și heroină, informează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

"Am risipit 20 de milioane de dolari. Mi-am prizat Porsche-ul, mi-am prizat avionul personal, mi-am prizat propria casă în acea risipă de alcool și droguri, care m-a făcut să mă simt pierdut", scrie Steven Tyler în autobiografia sa, care va fi lansată în această săptămână.

Steven Tyler, unul dintre membrii juriului emisiunii "American Idol", spune că drogurile reprezentau o parte atât de importantă din viața lui de atunci, încât obișnuia să ia cu el pe scenă această parte atunci când cânta cu Aerosmith.

"Mi-am adus «dulăpiorul cu medicamente» pe scenă, într-o tobă. Pe fundul ei se afla o cupă cu cocaină, heroină și marijuana. În altă tobă aveam o sticlă de Coca-Cola cu Jack Daniels", a adăugat solistul american în vârstă de 62 de ani.

Steven Tyler, tatăl actriței Liv Tyler, s-a internat de mai multe ori în clinici de tratare a dependenței de alcool și droguri și se consideră foarte norocos că este încă în viață, ținând cont de abuzurile din trecut.

Rockerul spune totodată că, deși admiratoarele sale erau numeroase, singura femeie celebră cu care dorea să aibă o aventură în anii '70 - '80, celebra Joan Jett, i-a refuzat propunerea.

Autobiografia semnată de Steven Tyler, intitulată "Does the Noise in My Head Bother You?", va fi lansată marți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Mai 2011
Stire din Diverse : Păzea! Razie la bordel
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Gălbenelele - bune pentru arsuri
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Ecler de ciocolată
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Cum să ținem microbii departe de copii
Pagina a fost generata in 1.508 secunde