Concurs Următorul film regizat de Tarantino se va numi "Django Unchained"

350
Următorul proiect cinematografic la care lucrează cineastul american Quentin Tarantino, un western din perioada sclaviei în distribuția căruia a fost deja confirmată prezența actorului Christoph Waltz, se va intitula "Django Unchained".
O fotografie a ceea ce pare a fi coperta variantei finale a scenariului filmului regizat de Tarantino a fost postată, duminică, pe Twitter de un utilizator anonim, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Bloggerii din lumea filmului de peste Atlantic se dau în vânt deja după această copertă, deoarece pe ea apare scrisul de mână al regizorului american, iar acesta pare a fi scrisul unui copil. Ulterior, agentul de presă al renumitului cineast a confirmat faptul că următorul film regizat de Tarantino, pe baza propriului scenariu, se va intitula "Django Unchained".

Informația potrivit căreia actorul Christoph Waltz, starul în vârstă de 54 de ani din "Ticăloși fără glorie", va juca și el în film a fost la rândul ei confirmată.

"Este un film western al cărui personaj principal este un fost sclav care s-a aliat cu personajul jucat de Waltz cu scopul de a-și salva soția de pe plantația unui moșier malefic", se afirmă în comunicatul emis de agentul de presă al cineastului.

Quentin Tarantino, în vârstă de 48 de ani, a expediat deja varianta finală a scenariului pentru acest film producătorilor de la Weinstein Company.

Se spune că filmul se inspiră atât din "Django", regizat în 1966 de Sergio Corbucci, dar și din remake-ul japonez mai puțin ortodox al acestuia, regizat în 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", în care Tarantino a avut o apariție specială, în calitate de interpret al personajului Ringo.

Pentru "Django Unchained", Quentin Tarantino va colabora din nou cu Stacey Sher, producătoarea filmului "Pulp Fiction". Filmările vor debuta în această toamnă.

Deși este acuzat de critici că trivializează și estetizează violența, Quentin Tarantino este câștigătorul unui premiu Oscar și al unui Palme d'Or, distincții obținute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat încă de la debutul său regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino și-a surprins de fiecare dată publicul grație unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) și "Kill Bill Vol. 2" (2004).

Cel mai recent lungmetraj al său este "Ticăloși fără glorie/ Inglorious Basterds", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, nominalizat la opt premii Oscar și devenit între timp și un succes de box office. Acest film a avut încasări de 313,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Mai 2011
Stire din Diverse : Păzea! Razie la bordel
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Gălbenelele - bune pentru arsuri
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Ecler de ciocolată
Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Cum să ținem microbii departe de copii
Pagina a fost generata in 2.6928 secunde