Concurs "Supliment la masă", un alt program cu care sunt ademeniți turiștii

455

Articole de la același autor

Sâmbătă este prima zi din campania promoțională "Supliment la masă", ediția a II-a, ce este parte a proiectului "Vacanță în țara mea", demarat de ANAT.
Astfel, în perioada 16 iulie - 15 august (în plin vârf de sezon, când hotelierii nu doar că nu mai oferă reduceri, dar ridică prețurile cât pot de mult), turiș-tii pot beneficia de pachete turistice cu supliment gratuit la masă.
Cei care cumpără un bilet de vacanță în România, pentru perioada amintită mai sus, care conține însă pe lângă cazare neapărat și servicii de masă cu demipensiune sau pensiune completă, primesc un supliment, chiar dacă nu foarte mare, la serviciul de masă. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, plătești masa 40 lei / zi / persoană și primești servicii în valoare 45 lei, sau plătești 50 lei și primești servicii de 60 lei.

Chiar dacă la această oră nu este tocmai indicat să mai cumpărați vacanțe, căci ofer-tele speciale sunt practic inexistente, totuși pentru cei care nu au apucat din timp
să-și planifice concediul din această vară, și care nici nu își permit să dea mulți bani, rămân două variante, singurele de altfel, care să scadă, cât de cât, "nota de plată" a unui sejur. Prima ar fi "Supliment la masă", prezentată mai sus, și "Hai la băi!" (sejururi de șase zile de cazare, la un preț de 575 lei / persoană, la hotel de două stele, sau 690 lei, la trei stele)
"Invităm turiștii să-și aleagă vacanțele prin agențiile de turism membre ANAT, aceste agenții fiind singurele care pot comercializa acest tip de pro-grame și pot oferi consultanță, siguranță și încredere. Turiștii au astfel ocazia de a primi servicii suplimentare gratuite în plus față de cele achitate în afara campaniei promoționale", a precizat Dan Dumitru, consilier turism intern, în cadrul ANAT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Porsche 928 se intoarce
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Audi schimba A5 si S5
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Unde ești tu, nisip fin?
Pagina a fost generata in 1.8321 secunde