Concurs Unde și la ce prețuri se pot caza turiștii de lux

552
Unde și la ce prețuri se pot caza turiștii de lux - cazarelitoral-1310587005.jpg

Articole recomandate

Prețurile pentru hotelurile de patru stele din Stațiunea Mamaia diferă de la hotel la hotel.
Astfel că, pentru două nopți petrecute la un hotel amplasat în centrul stațiunii, turiștii scot din buzunare 159 euro pentru o cameră dublă, iar pentru o cameră single 121 euro. Prețurile includ micul dejun. Turiștii beneficiază de internet gratuit și parcare privată gratuită. Oaspeții au la dispoziție o sală de fitness, iar pentru cei veniți în interes de afaceri, hotelul oferă sală de conferință cu o capacitate de 90 de locuri.
Asta, în timp ce la un alt hotel de patru stele, situat tot în centrul stațiunii, turiștii scot din buzunare pentru o cameră dublă, două nopți, cu mic dejun inclus 198 euro, iar parcarea se mai taxează cu 0,8 euro pe oră.
Un alt hotel de patru stele, situat la 20 de metri de plajă, oferă turiștilor, în perioada 15 iulie - 18 august, o cameră dublă standard, cu mic dejun și prânz inclus, la 219 euro, iar un apartament 259 euro. Toate camerele sunt dotate cu minibar, aer condiționat, televiziune prin cablu, telefon cu acces internațional, internet și seif. Turiștii care aleg să se cazeze la acest hotel bene-ficiază de acces la SPA, piscină interioară, jacuzzi, saune, sală de fitness.
Turiștii care vor să fie mai aproape de mare se pot caza la un hotel de patru stele, situat chiar pe plajă, unde trebuie să scoată din buzunare pentru două nopți de cazare 280 euro, pentru o cameră dublă cu vedere la mare, demi-pensiune.
Un alt hotel, situat la poarta de acces a stațiunii Mamaia, propune turiștilor o cameră dublă superioară, cu mic dejun inclus (două nopți) în schimbul a 170 euro. Un alt hotel de patru stele, situat la intrare în stațiunea Mamaia, oferă turiștilor priveliști superbe, fiecare cameră având balcon cu vedere la mare. Pentru o cameră single, cu mic dejun, turișii scot din buzunare 152 euro, în timp ce pentru o cameră dublă - 168 euro, iar pentru un apartament - 254 euro. Prețurile includ două nopți de cazare cu mic dejun inclus. Turiștii care aleg acest hotel se pot bucura de saună, sală de fitness, masaj, baie turcească, săli de conferință și petreceri, internet wirless.
Acestea sunt doar câteva dintre hotelurile de lux din Mamaia, care oferă turiștilor o gamă variată de servicii și oferte.
Loredana BRUMĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Porsche 928 se intoarce
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Audi schimba A5 si S5
Joi, 14 Iulie 2011
Stire din Diverse : Unde ești tu, nisip fin?
Pagina a fost generata in 2.6939 secunde