Târgul de carte Bookland, din nou la mare

197
Târgul de carte Bookland, din nou la mare - carte-1374491586.jpg

Articole recomandate

În această vară, Constanța este pregătită să întâmpine turiștii din toate punctele de vedere. Printre binecunoscutele cluburi, cafenele, puburi, magazine pentru shopping și târguri de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru al treilea an consecutiv, este prezent la mare și târgul de carte Bookland. Fie că ești pasionat de SF sau cauți o carte cu sfaturi despre antreprenoriat, fie că dorești să citești un clasic sau ai nevoie de un manual pentru studii, târgul are o gamă variată pentru cerințele și nevoile tuturor. 




Vara, reducerile sunt la putere și prețurile se întrec unele pe altele, așa că și editurile își etalează cărțile pe standuri la prețuri accesibile, pornind de la 5 lei pentru o carte de colorat pentru copii, până la 100 lei pentru albumele de artă. 


Târgul a început pe 9 iulie și își va ține porțile deschise până pe 21 iulie. Dacă în anii precedenți standurile de carte au fost prezente în cadrul mall-urilor din Constanța, vara aceasta, organizatorii au preferat să amplaseze un cort în aer liber lângă City Park Mall. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Evenimente marca BookLand
Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Evenimente marca BookLand
Pagina a fost generata in 2.9885 secunde