Timidă în pat? Este timpul să preiei inițiativa

747
Timidă în pat? Este timpul să preiei inițiativa - timidainpat-1376847050.jpg

Articole recomandate

Una dintre regulile vieții sexuale satisfăcătoare atât pentru tine, cât și pentru iubitul tău spune că amândoi trebuie să fiți implicați în actul sexual. Sunt foarte mulți bărbați care preferă să dețină controlul în pat, dintr-o dorință exagerată de a se simți superiori, dar sunt și bărbați care preferă să predea ștafeta din când în când și să se lase conduși de partenere.

Indiferent din ce categorie face parte iubitul tău, întotdeauna este bine să fii mai îndrăzneață și să-l surprinzi cu ideile tale sexy și năstrușnice.

1. Mângâie-te în fața iubitului. Chiar dacă se ferește să-ți ceară expres acest lucru, iubitul tău va fi încântat să te vadă cum te mângâi în fața lui. Nu are cum să-ți reziste, așa că dacă vrei să-l surprinzi într-un mod plăcut, poți recurge la acest truc senzual și incitant. Este un gest îndrăzneț, dar tocmai acest lucru îl va face pe iubitul tău să te admire și mai mult.

2. Dezbracă-l în slow motion. Așa cum tu simți o explozie de tresăriri plăcute în momentul în care iubitul tău îți desface încet sutienul, așa și el va avea parte de fiori în momentul în care începi să îl dezbraci. Secretul acestui truc este ca totul să vină spontan, de la sine. Nu te grăbi să-i dai jos toate hainele. Îndrăznește să faci ceva diferit de fiecare dată și arată-i că sexul poate fi grozav, dacă se lasă condus de tine.

3. Atrage-l în jocuri erotice incitante. Ce bărbat nu ar vrea să aibă alături de el o femeie sigură pe ea, care știe cum să-i îndeplinească fanteziile? Dacă vrei să fii mai îndrăzneață în pat și să preiei inițiativa, atrage-ți iubitul într-un joc erotic incitant. Poți opta pentru un joc cu personaje și costumații sexy, pentru jucării sexuale, dans lasciv și multe alte idei care îl vor incita.

4. Schimbă poziția. De ce să accepți doar pozițiile pe care le dorește partenerul tău? Preia inițiativa și schimbă pozițiile sexuale atunci când îți dorești acest lucru. Vei vedea că partenerul tău va fi surprins într-un mod plăcut și îți va permite să faci orice îți dorești. De altfel, studiile arată că bărbații sunt mai atrași de femeile care au inițiativă în pat, decât de cele care așteaptă să primească totul pe tavă și nu fac nimic pentru a-și îmbunătăți aptitudinile sexuale.

5. Vino cu propuneri deocheate. Dacă vrei să fii cu adevărat îndrăzneață, propune-i iubitului tău să faceți sex într-un loc public, la hotel, în mașină sau în oricare alt loc în afară de dormitor. Numai gândul că ai avut curaj să vii cu o asemenea propunere îi va crește adrenalina. Gândește-te ce senzații tari va experimenta atunci când veți pune în practică ideile incitante.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Diverse : Ce urăsc femeile în timpul sexului
Marţi, 13 August 2013
Stire din Fun : Tipuri de orgasm
Pagina a fost generata in 1.5879 secunde