Ce urăsc femeile în timpul sexului

4046
1
Ce urăsc femeile în timpul sexului - ceurascfemeile-1376397054.jpg
Sexul nu mai e de foarte mult timp un subiect tabu, însă dife-rențele de percepție în ceea ce-l privește sunt extrem de mari în funcție de sexul partenerilor. Dacă femeile vor mai mult romantism și mai multă giugiuleală, bărbații sunt fani ai acțiunilor mai directe.

Importanța sexului în relație variază de la cuplu la cuplu, dar în niciun caz nu vom în-tâlni cupluri fericite care nu fac sex. Pentru a exista o mulțumire de ambele părți e nevoie de comunicare și împărtășirea dorințelor. Femeile nu sunt chiar atât de greu de mulțu-mit pe cât se spune, cu toate acestea, marea majoritate urăște să fie confruntată în pat cu anumite situații.

Femeile urăsc prudența în exces. Un bărbat care întreabă mereu "pot să..." dă dovadă de nesiguranță. Unei femei îi place ca partenerul ei să-i simtă poftele și să i le satisfacă fără a fi nevoie de "n" întrebări auxiliare.

Sexul mecanic! Un bărbat trebuie să știe cum să-și excite partenera și să o facă să se simtă dorită. În zadar stau pătrățelele neclintite și are mișcări extrem de bune, dar nu știe cum să-ți stârnească interesul. Un bărbat care uită mereu de preludiu și nu îi pasă decât de satisfacerea personală este un egoist și un amant extrem de prost. Deci fetelor, evitați genul acesta de bărbați!

Monotonia! Rutina în cuplu e moartea pasiunii. Încercați lucruri noi, dați frâu liber imaginației, căci nimănui nu îi plac partidele de sex programate, mereu în același loc și în aceeași poziție!

Lipsa experimentării! Dacă nu vrea să încerce noi poziții, să pună în aplicare fanteziile, povestește-i ce-ți dorești tu, stârnește-i interesul și fă-l să-și dorească și el același lucru.

(Sursa: www.spynews.ro)

Comentează știrea

gavroche
14 august 2013
hahaha!

si barbatii ce urasc? de ce ar fi interesati cititorii doar de ce urasc femeile? Nu stiti ca la pat fiecare isi arata adevarata personalitate si nimeni nu poate minti? Aici e adevarul suprem. Si ele, si ei fac ceea ce simt si vor sa faca. Atit si nimic mai mult. Asa ca daca nu va potriviti dupa 2-3 partide de sex, e mai bine sa renuntati la relatia respectiva. Totusi, nu uitati ca un numar mare de relatii sexuale cu persoane necunoscute sporesc sansele sa va capatati cu un virus care sa va provoace cancerul de col (sper ca stiti ca prezervativul nu va apara de asa ceva) sau multi alti microbi (herpes etc.) ce nu vor trece toata viata, orice tratament ati lua. Mamicutele dvs. va spun sa va feriti de sarcina. Dar cate din ele stiu de bolile cu transmitere sexuala? Si v-au prevenit pe tema. (Vedeti conferintele lui Pam Stentzel pe Youtube; o americanca frumoasa si isteata,care tine conferinte pentru educatia sexuala a tinerilor; si pe care feminizdele din Romania nu vor sa aminteasca nimic; nici cele care isi zic de dreapta.) Sexul in afara casatoriei are un pret dur, care e platit aproape intotdeauna. Vorbiti cu medicii de la dermato-venerice! Sau in Republica Mascariciului, unde femeile sunt "valorificate superior" nu e voie sa pomenesti de boli venerice si fotbalisti batuti de gorilele lui? Revenind la tema articolului, cred ca e bine sa va orientati dupa manifestarile individului in viata de zi cu zi. Sunt suficiente semne ca sa va dati seama cum va fi in pat. Si in casatorie. (Degeaba e bun in pat daca nu poate fi "dresat"...Jocul cu focul e periculos. Si se termina urat intotdeauna. Renuntati la astfel de experimente!)

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 August 2013
Stire din Fun : Tipuri de orgasm
Pagina a fost generata in 1.756 secunde