Remedii eficiente împotriva căderii părului

303
Remedii eficiente împotriva căderii părului - iticadeparul-1376397361.jpg

Articole recomandate

Pierderea zilnică a 30-40 de fire de păr este un lucru normal, dar, când situația devine mai gravă, ne gândim cum am putea să ne regenerăm podoaba capilară. Iată câteva măști care te vor ajuta în acest sens:

Mască revigorantă. Aveți nevoie de două linguri cu ulei de măsline, un gălbenuș de ou și câteva picături de zeamă de lămâie. Amestecați bine ingredientele până se omogenizează și aplicați pasta obținută pe părul curat. Acoperiți cu o cască de baie și lăsați să acționeze 45 de minute. La final spălați bine părul cu șampon.

Loțiune regenerantă. Aveți nevoie de 500 g de praf de cedru, două gălbenușuri de ou și câteva picături de lămâie. Amestecați bine și aplicați loțiunea pe toată lungimea părului, masând ușor scalpul. Lăsați 15 minute și apoi clătiți bine cu apă călduță.

Tratament pentru fire fragile. Dacă aveți un păr fragil vă propunem un tratament excelent, din două linguri cu smântână, o jumătate de lingură cu germeni de grâu și o lingură cu suc de lămâie. După spălare întindeți amestecul omogenizat pe părul umed, cu ajutorul unui pieptene. Se acoperă părul cu o cască de baie, se lasă 15 minute și se clătește. Acest tratament se aplică o dată pe săptămână.

Uleiul de ricin face minuni! Uleiul de ricin, gălbenușul de ou și uleiul de măsline extravirgin sunt un izvor de sănătate pentru podoaba capilară. Amestecați două lingurițe de ulei de ricin și două de ulei de măsline, apoi adăugați gălbenușul. Aplicați din această pastă omogenă câte puțin la rădăcina firului de păr, masând ușor. O lăsați să acționeze 40 de minute, apoi clătiți. Masca se utilizează de două-trei ori pe săptămână, timp de trei luni. (Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Diverse : Ce urăsc femeile în timpul sexului
Pagina a fost generata in 2.2025 secunde