Gesturi care îți pot distruge relația

242
1
Gesturi care îți pot distruge relația - gesturicareitipotdistrugerelatia-1376397120.jpg

Articole recomandate

Farmecul unei relații poate dispărea uneori aproape instantaneu atunci când greșeala comisă este destul de gravă. Iată ce gesturi nu trebuie să faci:

Umilirea în public. Dacă umilești partenerul în public în timpul unei certe, apelezi fără să vrei la unul dintre cele mai eficiente gesturi distructive. Bărbații au nevoie de aprobarea și aprecierea partenerei în cele mai multe relații fericite. Atunci când îl lipsești de asta și îl umilești în public pentru că nu-ți mai poți controla reacțiile, poți distruge pe loc fundația relației. Chiar dacă te iartă temporar, partenerul nu va uita incidentul și acesta poate deveni un factor hotărâtor la despărțire.

Jignirile de natură sexuală. Atacă-i masculinitatea și îl vei răni foarte adânc. Atunci când îi ridiculizezi performanța sexuală sau îl compari cu alți amanți pe care îi declari mai buni, îl îndepărtezi de tine aproape instantaneu. Dacă remarcile tale vizează mai ales mărimea penisului partenerului, riști chiar o despărțire pe loc.

Încercarea de a-i schimba prietenii. Una dintre cele mai mari greșeli ale femeilor este să considere partenerul un proiect care trebuie modificat semnificativ pentru a-ți fi pe plac. Dacă nu îi suporți prietenii sau rudele, nu ai prea multe variante la dispoziție.

Tentativele de a-i schimba prietenii pot fi suficiente la nivel verbal, dar atunci când încerci efectiv să-i îndepărtezi prin tertipuri, riscul de despărțire crește și mai mult.

Îi demonstrezi prin astfel de gesturi că nu îl respecți deloc și că nu ai scrupule când vrei să obții ceva.

Abandonarea în momente dificile. Premiza unei relații chiar și înainte de căsătorie se bazează pe prezumția parteneriatului la bine și la rău. Dacă îți abandonezi partenerul în momentele dificile, în care este cu adevărat vulnerabil, nu te va ierta. (Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

behehehe
14 august 2013
mda...

oarecum corecte; mai sunt : introducerea mamicutei in relatia lor, introducerea prietenelor ei in relatie, furtisagurile din portofel sau frigider/camara pentru relatii obscure, neoficiale, indecizia cronica (in fapt luarea unei decizii in comun si -apoi- razgandirea, conform dorintei altor persoane) si... lucrul cel mai grav si incaceptabil: venirea acasa cu semne pe corp sau cu boli venerice. (Cand partenerul nu va insala, isi da imediat seama cu cine are de-a face; puteti justifica in instanta ca el a adus microbul, dar pe el nu-l puteti pacali.) Fara sa mai vorbim de timpenia de a ramine insarcinata cu unu si a prezenta copilul ca fiind al altuia.... Bune sfaturile astea, dar cam limitate...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Diverse : Ce urăsc femeile în timpul sexului
Pagina a fost generata in 1.8446 secunde