Ține-i treaz interesul pentru tine

170
Ține-i treaz interesul pentru tine - tineitreay-1362067551.jpg
Indiferent de cât de bine arăți și cât de amuzant ești, dacă te culci pe o ureche când este vorba despre relația voastră, te va părăsi fără nici un regret din momentul în care un alt bărbat îi trezește interesul. 
1. Fii spontan. Una dintre cele mai bune modalități pentru a menține treaz interesul unei femei este spontaneitatea.

Spontaneitatea este importantă pentru menținerea relației pentru că odată ce lucrurile devin previzibile, devin și plictisitoare și odată ce lucrurile devin plictisitoare relația se apropie de sfârșit. Planificarea unor ieșiri în oraș seara sau implicarea în activități amuzante de care amândoi să vă bucurați te vor ajuta să-i menții treaz interesul în vreme ce relația voastră se va întări.

2. Rămâi în formă. Este vital să ai o formă fizică de invidiat chiar dacă ești implicat de mulți ani într-o relație. În vreme ce mulți bărbați cred că trebuie să arate bine doar la începutul unei relații, ceea ce nu înțeleg este că partenera lor a fost atrasă la început de un bărbat cu un fizic impunător. 

3. Sărută bine. Un alt lucru important pentru menținerea interesului unei femei este să știi să săruți. Arta sărutului este un factor esențial în orice relație. De fapt, multe femei pun mare preț pe abilitatea unui bărbat de a săruta și unele pretind că primul sărut este un indicator al modului în care va evolua relația.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Martie 2013
Stire din Diverse : Am demisionat. Ce drepturi am?
Pagina a fost generata in 1.5373 secunde