Trei zile de distracție la Năvodari

1505
Mii de persoane s-au distrat, timp de trei zile, la spectacolele oferite cu ocazia Zilelor Orașului Năvodari. Petrecerea a început încă de vineri pe stadionul din localitate și s-a încheiat duminică seara cu un splendid foc de artificii. Organi-zatorii au oferit locuitorilor, dar și celor care au venit special în Năvodari deoarece auziseră de invitații care urmau să cânte, un spectacol pentru toate gusturile.
Astfel, vineri seara au urcat pe scenă artiștii locali, Adina Vasile, Loreta Cazacu și Cristina Mușat. Au urmat Formația " Hai Noroc", Adrian Minune, Raffman, Elena Gheorghe și Akcent.
Sâmbătă a fost rândul iubitorilor de muzică populară să-și aplaude preferații. Au cântat Maria Ciobanu, Irina Loghin, Daniela Condurache. La final au urcat pe scenă Copilul de Aur, Lavinia, Alex și Laurențiu Duță.
Spectacolul s-a încheiat duminică seara când au cântat Virtuoșii, Vali Vijelie, DJ Rolly, David DJ și Puia. De asemenea, au mai urcat pe sce-nă Ansamblul Turciei și Ansamblul Târgu Neamț. Petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii și confetti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Comentarii : Definește "Năvodari"
Pagina a fost generata in 0.2141 secunde