Trucuri care dau senzația că ai o cameră mai mare

214
Dacă stai într-un apartament de bloc, niciodată nu ai loc suficient. Aceste trucuri simple te vor ajuta să creezi impresia vizuală de spațiu și să folosești tot locul disponibil în mod eficient.


Culorile deschise și reci păcălesc ochiul. Știi deja că atunci când porți culori închise pari mai suplă. La fel se întâmplă și în camera ta. Culorile închise o micșorează vizual, pe când cele deschise și reci dau impresia de spațiu. Și ai două posibilități: fie folosești mai multe nuanțe ale aceleiași culori - cele neutre sunt perfecte - fie creezi un contrast puternic între o culoare deschisă și pete de culoare închisă, având grijă să predomine nuanța cea mai deschisă.

Idei de palete coloristice: alb - bleumarin, bej - oliv, gri pal - fuchsia, alb - nude - albastru.

Un alt truc ar fi să atrageți lumina cu ajutorul unor oglinzi pe care să le poziționați direct vizavi de fereastră. Utilizați vopsea semilucioasă pentru a reflecta lumina și mențineți mobilierul în permanență lustruit și aparatele electrocasnice perfect curate.

Spațiile deschise și plantele proaspete plasate în jurul camerei sunt elementele necesare pentru a anima o încăpere de dimensiuni mici. Ghivecele cu plante sunt preferate, deși nici buchetele de flori proaspete, schimbate cu regularitate nu sunt mai puțin folosite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi televizorul din cameră
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde