Trucuri pentru legume delicioase la grătar

213
Trucuri pentru legume delicioase la grătar - leggratar-1411999959.jpg

Articole recomandate

Uleiul face minuni. Cele mai multe legume se usucă atunci când vin în contact cu căldura puternică. Rezultatul nedorit: sunt uscate și tari.

Însă, următorul truc recomandat de Culinar.ro ne poate scoate din această încurcătură. Iată ce aveți de făcut: înainte de a pune legumele pe grătar, adăugați peste ele puțin ulei, cât să le acoperiți de un strat subțire (uleiul va face aromele să se resimtă și mai intens). Nu trebuie să folosiți însă prea mult ulei, fiindcă riscați să adăugați calorii inutile unei rețete cu adevărat sănătoase și foarte gustoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Ce poți pregăti dintr-o banală lipie
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Cum gătesc grecii ardeii umpluți
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Cockteil de murături
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Iată cum se prepară Coca-Cola!
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Când și cum tăiem unghiile bebelușului
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Bebele refuză carnea? Ce faceți?
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Diverse : De ce obțin elevii și note mici
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Diverse : De ce trebuie hrănit micuțul cu lingurița
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Copiii și iubirea pentru bani
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Diverse : De ce salariul nu înseamnă totul
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Diverse : Crezi că toate meritele ți se cuvin?
Pagina a fost generata in 2.497 secunde