Trucuri pentru legume delicioase la grătar
Articole recomandate
Uleiul face minuni. Cele mai multe legume se usucă atunci când vin în contact cu căldura puternică. Rezultatul nedorit: sunt uscate și tari.
Însă, următorul truc recomandat de Culinar.ro ne poate scoate din această încurcătură. Iată ce aveți de făcut: înainte de a pune legumele pe grătar, adăugați peste ele puțin ulei, cât să le acoperiți de un strat subțire (uleiul va face aromele să se resimtă și mai intens). Nu trebuie să folosiți însă prea mult ulei, fiindcă riscați să adăugați calorii inutile unei rețete cu adevărat sănătoase și foarte gustoase.
Însă, următorul truc recomandat de Culinar.ro ne poate scoate din această încurcătură. Iată ce aveți de făcut: înainte de a pune legumele pe grătar, adăugați peste ele puțin ulei, cât să le acoperiți de un strat subțire (uleiul va face aromele să se resimtă și mai intens). Nu trebuie să folosiți însă prea mult ulei, fiindcă riscați să adăugați calorii inutile unei rețete cu adevărat sănătoase și foarte gustoase.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 30 Septembrie 2014
Marţi, 30 Septembrie 2014
Marţi, 30 Septembrie 2014
Luni, 29 Septembrie 2014
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Vineri, 26 Septembrie 2014
Vineri, 26 Septembrie 2014
Vineri, 26 Septembrie 2014