Turist în Tulcea

90

Articole de la același autor

Tulcea se poate lăuda vara aceasta cu două expoziții interesante, dar și cu o sărbătoare câmpenească, organizată week-end-ul acesta, care promite multe!

Așadar, cine ajunge în Tulcea poate vedea "Planeta Animalelor" la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării; exponatele aparțin colecției Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București și Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea. Expoziția, deschisă până în iunie 2014, este o trecere în revistă a continentelor Terrei cu reprezentanții lor consacrați din regnul animal, aceasta este descrierea dată de organizatori.

"Amintiri din Tulcea" este o altă expoziție deschisă la Casa Avramide. Începând de săptămâna trecută, la Art Cafe Casa Avramide este deschisă această expoziție de reproduceri după fotografii și imagini din Tulcea secolelor XIX - XX aparținând unor colecții private, precum și colecției Muzeului de Istorie și Arheologie.

Pe de altă parte, duminică, 30 iunie, începând cu ora 12.00, are loc cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească a Dobrogei: Festivalul teilor de la Luncavița, eveniment organizat în comuna Luncavița. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cascada Toplița, unică în România
Pagina a fost generata in 1.6266 secunde