Unt de usturoi. La ce îl folosești

175
Unt de usturoi. La ce îl folosești - untdeusturoi-1414517622.jpg

Articole recomandate

Ai făcut vreodată unt de usturoi? Marii bucătari spun că este bun la fripturi sau chiar pe pâine!
Ingrediente: 250 g unt, o căpățână mare de usturoi, o ceapă mică, jumătate linguriță ulei, o legătură de pătrunjel verde, poiper. Mod de preparare: Se lasă untul să se înmoaie la temperatura camerei, iar usturoiul se curăță, se taie pe din două și se scoate germenele de la mijloc. 2. Apoi, usturoiul se pune într-o strecurătoare de metal care se așază pe o oală cu apă pe aragaz. Se lasă 5 minute din momentul în care fierbe apa și apoi se dau deoparte. 3. În robotul mixerului se pune untul moale și tăiat cubulețe, se adaugă ceapa, usturoiul și piperul. Se mixează întâi o tură-două și apoi se adaugă uleiul care ajută la mixare. 4. Se pune și pătrunjelul și se mixează pentru a obține o pastă fină. Se pune în borcan și se păstrează la frigider 24 de ore sau la congelator pentru mai mult timp. E bun pe fripturi, dar și pe sandvișuri cu carne sau salam.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Știați că…
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Diverse : De ce schimbă sarea gustul mâncărurilor
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ați gătit vreodată rață lăcuită?
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele Dietei Mayo
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Așa scapi de 500 calorii pe zi
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Diverse : La regim, împreună cu partenerul!
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Diverse : De ce trebuie să le dăm libertate copiilor
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Eu ce mai pap azi?
Pagina a fost generata in 2.4007 secunde