Vacanța la mare, mai aproape cu Trenurile Soarelui

129
Vacanța la mare, mai aproape cu Trenurile Soarelui - trenuri-1437058478.jpg

Articole de la același autor

În plin sezon estival, vacanța la mare este o oportunitate de relaxare și distracție. Toată vara, aveți la îndemână o serie de trenuri în programul Trenurile Soarelui, care conectează toate zonele țării cu litoralul, străbătând traseul București - Constanța în circa 2 ore și 20 de minute. 


Dacă alegeți să mergeți cu familia sau cu 2-3 prieteni, CFR Călători vă recomandă oferta Mini-grup 2-5, cu reduceri între 10 și 25%, în cadrul căreia doi copii/tineri (până în 18 ani) sunt considerați un adult. De asemenea, și grupurile formate din 10 tineri pot opta pentru biletul Mini-grup 2-5, fără a fi obligatorie prezența unui adult sau prezentarea legitimației de elev. Oferta este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puțin vineri, duminică și în ziua plecării trenului. 


O altă variantă de a achiziționa bilete la prețuri mai mici este și serviciul "Cumpără Bilete CFR Online", disponibil șapte zile din șapte, prin care este suficientă înregistrarea pe site-ul www.cfrcalatori.ro și plasarea rezervării cu 12 de ore înainte de călătorie.

Pentru informații complete și actualizate despre mersul trenurilor, cumpărarea de bilete online, servicii și oferte comerciale, accesați site-ul www.cfrcalatori.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Iulie 2014
Stire din Diverse : La mare, cu Trenurile Soarelui
Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Social : La mare, cu Trenurile Soarelui
Pagina a fost generata in 1.3908 secunde