Vino în vacanță pe litoral, cu Trenurile Soarelui!

240
Vino în vacanță pe litoral, cu Trenurile Soarelui! - trenurilesoarelui-1434033046.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informează că, începând de astăzi, lansează programul estival de transport Trenurile Soarelui 2015. Timp de trei luni, până la 15 septembrie, turiștii vor avea la dispoziție peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării.

CFR Călători a pregătit un program special de trenuri pentru ca toate regiunile țării să poată fi conectate cu destinațiile de vacanță cele mai căutate în perioada verii. Astfel, trenurile vor fi introduse în plus, treptat în circulație, conform orarelor plecări/sosiri, iar o parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța - Mangalia și retur.

Ca noutate, în acest sezon, pentru turiștii din Cra-iova, legătura cu Constanța și retur va fi realizată cu un tren direct, iar pentru cei din Brașov, cu două trenuri directe.

De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din țară vor avea legături frecvente între Constanța și stațiuni.

Tarife reduse

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Prețul pentru o călătorie București - Constanța, fără reduceri, este de 30,50 lei la tren Regio și de 62 lei la tren Inter Regio. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă la clasa a 2-a 54,9 lei la tren Regio și 112,40 lei la tren Inter Regio, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile, reducerea este de 25% din tariful de transport, iar biletul la clasa a 2-a costă 47,5 lei la tren Inter Regio și 22,9 lei la tren Regio. Cu oferta Mini-grup, reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online.

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între București Nord și Constanța, ajung la destinație în aproximativ două ore.

Călătorii își pot transporta și bicicletele

De la București la Constanța și retur, pasagerii își vor putea transporta, zilnic, și bicicleta, în trenurile IR 1985, IR 1582, IR 1587, IR 1588. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei la tren IR. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Informații utile/Întrebări frecvente/Transportul bicicletelor.

Facilități pentru persoanele cu dizabilități

Persoanele cu dizabilități motorii au posibilitatea de a se deplasa mai ușor cu trenul spre și dinspre litoral, beneficiind din partea CFR Călători de servicii gratuite de asistență complexă (rezervarea locurilor speciale, însoțire în incinta stației, asistență la urcare/coborâre în/din tren și asistență la bordul trenului). Pasagerii trebuie să completeze, cu minimum 48 ore înainte de plecare, un formular care este disponibil online și la casele de bilete, pentru trenuri care au plecări/sosiri din/în marile gări.

Toate detaliile pentru accesarea acestor servicii gratuite pot fi găsite pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea servicii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4818 secunde