Mihai Necolaiciuc condamnat. Fostul director CFR, zece ani de închisoare

242
2
Mihai Necolaiciuc condamnat. Fostul director CFR, zece ani de închisoare - 1-1433310725.jpg

Articole recomandate

Decizie dură pentru Mihai Necolaiciuc. Fostul șef de la CFR a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la zece ani de închisoare cu executare, pentru fapte de abuz în serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciată cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Decizia nu este definitivă.

Judecătorul a constatat că infracțiunile din această cauză sunt concurente cu cea pentru care Mihai Necolaiciuc a fost deja condamnat, într-un alt dosar, la patru ani și șase luni de închisoare, prin sentința din 7 ianuarie 2014 a Judecătoriei Sectorului 1 București, rămasă definitivă prin decizia penală din 17 octombrie 2014 a Curții de Apel București. Astfel, instanța a dispus contopirea pedepselor, Mihai Necolaiciuc urmând să execute zece ani de închisoare. 

Comentează știrea

URMEAZA CFR CALATORI ?
3 iunie 2015
HOTII ?

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii "in totalitate legale" din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca" Sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu, Miu Ileana,Liliana Constantinescu,Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif, etc? Dar pe unde "zace" raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea "ireprosabila" a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?

dedu
3 iunie 2015
CFR

România săracă datorită unora precum el....hai si cu Băsescu!😈

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Social : La mare de 1 Mai, cu Trenurile Tineretului
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Social : În vacanță cu trenul, de 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.555 secunde