Vreți să lucrați ca șoferi în Germania?

133
Vreți să lucrați ca șoferi în Germania? - 11iuniesoferigermania-1370952177.jpg

Articole recomandate

Cei care doresc să lucreze ca șoferi sau șoferi profesioniști în Germania pot să depună cereri în acest sens până la 14 iunie 2013, iar informații esențiale despre felul cum trebuie să procedeze pot obține pe www.jobsalert.ro. Este vorba despre un contract cu normă întreagă pentru 120 de posturi. Se pot înscrie șoferi cu experiență, care vor fi plătiți cu un salariu cuprins între 1500-1800 euro. Ca beneficii, vor dispune de asigurare, cazare, masă și transport.

Concret, se efectuează plecări urgente cu contracte de muncă pentru persoanele care dețin permis de conducere categoriile B, C, E. Șoferii dornici de angajare trebuie să aibă experiență, întrucât vor lucra pe mașini de 3,5 tone, 7,5 tone până la 40 tone. De asemenea, cunoașterea limbilor germană, engleză și italiană constituie un avantaj, deoarece se efectuează și curse internaționale. Nu se impune cunoașterea obligatorie a limbii germane.

Dacă vă încadrați, accesați www.jobsalert. ro pentru a obține un contract de muncă. Există posibilitatea de a începe serviciul chiar în cursul acestei luni.

Data limită de înscriere

Dacă vă grăbiți, mai aveți timp să prindeți acest tren, întrucât data limită de înscriere este 14 iunie 2013. Referitor la comisionul firmei, acesta se va reține din primul salariu.

Alte exigențe: Consumul de băuturi alcoolice este strict interzis. În plus, experiența în domeniu, simțul de răspundere, seriozitatea sunt avantaje reale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1936 secunde