Concurs 18.000 euro, investiția minimă într-un cabinet stomatologic

460
1

Articole de la același autor

Expoziția "Denta&Pharma" a ajuns la cea de-a șasea ediție. În acest an, peste 30 de firme din țară și străinătate expun în campusul universității constănțene "Ovidius", pe o suprafață de aproximativ 240 metri pătrați.
În premieră, sunt prezente și cinci firme din Germania, semn că piața autohtonă este extrem de profitabilă. De altfel, cei mai mulți expozanți au fost prezenți și la edițiile anterioare și spun că târgul "Denta&Pharma" i-a ajutat la promovarea imaginii societății.
"Anul trecut, ne-am prezentat aici doar cu produse de laborator. Am încheiat mai multe contracte iar societatea s-a dezvoltat, motiv pentru care la această ediție avem expuse și seturi complete pentru cabinetele stomatologice", spune un expozant.
În total, prin intermediul celor 30 de participanți sunt reprezentate peste 100 de firme de renume din lume.
"Expoziția a ajuns la maturitate. Nu ne mai așteptăm la creșteri spectaculoase pentru 2009, însă ne vom muta într-o locație nouă, respectiv noul corp al campusului, care va fi deschis la 1 octombrie 2008", a spus Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, organizator al "Denta&Pharma", împreună cu Facultatea de Medicină Dentară a Universității "Ovidius".
Târgul reprezintă o ocazie inedită pentru cei care vor să își amenajeze sau să își modernizeze cabinetele stomatologice, întrucât majoritatea produselor pot fi cumpărate cu discount-uri substanțiale de până la 20% sau în rate de 12 sau 24 de luni.
Prețurile unităților dentare complete pornesc de la 2.800 – 3.100 euro, în timp ce investiția totală într-un cabinet este de circa 18.000 – 25.000 euro. Vizitatorii spun că puțini sunt cei care reușesc să amortizeze rapid o astfel de investiție, mai ales că doar 30% din clienții cabinetelor sunt asigurați.
Târgul se va închide pe 31 mai, însă manifestările conexe vor continua la Albena, în Bulgaria. Cel mai important este congresul internațional de sănătate orodentară în regiunea Mării Negre, care reunește specialiști din Anglia, Italia, Germania și Statele Unite ale Americii.

Comentează știrea

https://www.candipharm.com/#
16 decembrie 2022
https://www.candipharm.com/#

candipharm com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7547 secunde