24 de mașini Logan Partner, oferite cadou clienților, de Dacia

705
În perioada 2 - 31 decembrie 2008, indiferent de versiunea sau modelul achiziționat și de tipul de finanțare, clienții Dacia Renault au posibilitatea de a participa la o tombolă zilnică al cărei premiu constă într-un vehicul Dacia Logan, din seria specială "Partener" 1.6 - 16V - 105 CP, culoare metalizată, în valoare de 10.305 Euro (TVA inclus).
În cadrul acestei tombole, se vor câștiga, în total, 24 de autovehicule Logan Partener super echipate și accesorizate (airbag-uri laterale, ABS, sistem de navigație MIO C220, tetiere personalizate, aer condiționat, radio CD cu MP3, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele).
Desemnarea câștigătorilor, la nivel național, se face săptămânal prin tragere la sorți electronică. Anunțul câștigătorilor va fi făcut pe site-ul Dacia, în presă și în showroom-urile autorizate.
În prima săptămână, au fost desemnați cinci câștigători, din care doi sunt din județul Constanța: Telehoi Iulian, din Medgidia și societatea comercială Hanc Quatro SRL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6467 secunde