25 august - ultima zi pentru depunerea declarațiilor privind obligațiile datorate bugetului general consolidat.

662

Articole de la același autor

Direcția Generală a Finanțelor Publice Constanța reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice care au calitatea de angajator sau entități asimilate angajatorului, că joi 25.08.2011 este ultimul termen pentru depunerea declarațiilor privind obligațiile datorate bugetului general consolidat.

Formularul 112 - "Declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate", se depune numai prin mijloace electronice de transmitere la distanță.

Transmiterea este condiționată de deținerea de către angajatori a certificatului calificat privind semnătura electronică. De asemenea, pentru transmitere pot fi împuternicite persoane care dețin acest certificat.

Reamintim că obținerea certificatului calificat se face de la unul din furnizorii acreditați menționați pe site-ul www.mcsi.ro. Certificatul calificat obținut trebuie înregistrat pe site-ul ANAF la secțiunea "Declarații electronice", unde sunt prevăzute etapele privind înregistrarea ce trebuie efectuate de utilizator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6717 secunde