5 motive pentru care să colaborezi cu profesionişti pentru realizarea unui magazin online

197


Dezvoltarea continuă şi accelerată a mediului online din România şi din întreaga lume i-a determinat pe antreprenori să ia în calcul pornirea sau mutarea afacerilor în lumea virtuală. Cumpărăturile online au înregistrat o adevărată explozie în perioada pandemiei, iar fenomenul a fost studiat cu atenţie de afaceriştii care au remarcat siguranţa acestui tip de shopping în condiţii de criză.


Cei interesaţi de realizare magazin online în ziua de astăzi, când sunt atâtea oportunităţi pe piaţă, trebuia să-şi facă planul investiţiei şi, pentru a porni cu un pas înaintea concurenţei, este indicat să apeleze la profesioniştii în domeniu. Sunt mai multe motive pentru care o agenţie este recomandată la început de drum în comerţul electronic.


Creatorii de magazine online cunosc foarte bine piaţa

După ani de experienţă, timp în care atât succesul, dar mai ales eşecul i-au învăţat lecţii importante, profesioniştii dintr-o agenţie digital marketing ştiu ce se cere pe piaţă şi cum va putea nouă afacere să ofere tot ce au nevoie consumatorii. Agenţiile de web design pornesc, în cele mai multe cazuri, de la ideea de versiune mobilă, pentru că, după atâta timp de practică, ei au observat că majoritatea utilizatorilor internetului folosesc telefoane mobile şi tablete. Din acest motiv, pe lângă designul noului magazin online, sunt la fel de importante următoarele aspecte: uşurinţa navigării, structura şi flow-ul informaţiilor.


Website-ul este optimizat

Printre altele, agenţiile se ocupa şi cu optimizarea magazinelor online, atât în ceea ce priveşte dispozitivele şi platformele, cât şi conţinutul. Studiile au arătat că 93% din experienţele online încep cu un motor de căutare, iar 47% dintre oameni dau click pe unul dintre primele trei rezultate care sunt afişate. Cei de la VeryCreative amintesc că pentru a prospera în lumea virtuală, este important să fii găsit, să fii vizibil, iar angajarea unei agenţii de digital marketing, cu o echipă SEO bine pregătită, este soluţia ideală. Specialiştii au această putere de a atrage vizitatorii şi de a-i transforma în potenţiali clienţi.


Perspective noi în afacere

O echipă internă poate furniza aceleaşi şi aceleaşi idei. O agenţie de marketing online vine cu o perspectivă diferită şi interesantă. Specialiştii vor pune la punct idei şi strategii promoţionale care pot fi foarte uşor trecute cu vederea de angajaţii unui magazin online. Toată experienţa şi cele mai bune practici dobândite în agenţie vor contribui la succesul unei companii.


Acces direct la instrumente şi tehnologii avansate

O agenţie de marketing bună este familiarizată cu cele mai noi instrumente şi tehnologii pentru a-şi ajuta clienţii. Majoritatea companiilor considera că este dificil, atât din punct de vedere financiar, cât şi logistic, să investească în noi instrumente pentru echipa sa. Cu o agenţie se poate însă avea acces direct la cele mai noi produse de pe piaţă, ducând la economie de timp şi la creşterea productivităţii.


Web design creativ

Prima impresie contează atunci când un vizitator ajunge într-un magazin online. De fapt, conform statisticilor, 94% din primele impresii sunt legate de design. Profesioniştii au un „ochi” bine format pentru a transforma magazinul, în funcţie de specificul sau, în cea mai bună variantă de atragere şi menţinere a clienţilor.




Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9265 secunde