8 mai 2015 - termenul pentru a anunța constituirea Registrului bani personali

189

Articole de la același autor

Termenul final de notificare a organului fiscal privind constituirea Registrului bani personali este vineri, 8 mai 2015. Contribuabilii din municipiul Constanța au posibilitatea înregistrării în condiții optime a notificărilor, la etajele 3 și 4 ale clădirii administrației județene, situată pe bulevardul Tomis 312A, Constanța, la camerele 305, respectiv 406.

Măsura a fost luată în vederea fluidizării traficului de la parterul instituției unde sunt organizate ghișeele de primire - eliberare documente fiscale persoane fizice și juridice, în scopul evitării supraaglomerării activității Registraturii, scurtându-se astfel timpul de așteptare necesar înregistrării notificărilor.

Operatorii economici au obligația constituirii registrului de bani personali prevăzut la art. 4 alin. (12) lit. i) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru fiecare unitate de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor. Conform OMFP nr. 513 din 30 aprilie 2015 pentru aprobarea modelului și conținutului registrului de bani personali, precum și a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, operatorul economic are obligativitatea de a notifica organul fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia și numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării actului normativ anterior menționat, respectiv până vineri, 8 mai 2015. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii februarie
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii decembrie
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Economie : Modificările aduse Codului fiscal
Pagina a fost generata in 0.4152 secunde