800 de români muncesc în flota "V.Ships"

2243
1
Un număr de 330 de navigatori români se află la această oră pe mare, la bordul a 34 de nave de toate tipurile, din flota "V.Ships", a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Alin Cerbureanu, directorul general al firmei "V.Ships Manpower" Constanța. El a precizat că, parcursul unui an, circa 700 de navigatori români beneficiază de cel puțin un contract de îmbarcare în această flotă. Navele "V.Ships" au pavilion italian, panamez, maltez, britanic și Ile. Marshall, iar contractele colective de muncă sunt de tip ITF. Alți 160 de români servesc în echipele de reparații de pe navele "V.Ships". De asemenea, 8 ingineri navaliști români supraveghează, în șantiere din China și Coreea, construcția navelor comandate de "V.Ships".
Compania a început să dezvolte programe pentru tinerii care se pregătesc în domeniul navigației maritime. Primii patru cadeți români și-au început activitatea și urmează să mai fie recrutați alți patru.

Comentează știrea

honda auto fair
2 iunie 2014
honda auto fair

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. honda auto fair http://hondaautofairs.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7298 secunde