A fost lansat noul model Range Rover Evoque

1014
A fost lansat noul model Range Rover Evoque - l53812extloc06slow-1318001162.jpg
Exclusiv Auto, dealer Jaguar Land Rover în Constanța, anunță lansarea noului model Range Rover Evoque, primul autovehicul ce înglobează, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum, luxul, tehnologia și arta urbană. Evoque este practic mașina ce se potrivește perfect oricărui peisaj, de la structuri ultramoderne, zone rezidențiale, clădiri de epocă și până la cartiere industriale pline de grafittiuri.

Range Rover Evoque este disponibil în două variante de caroserie: coupe și cinci uși și două versiuni de motorizare: 2.2l D (150CP și 190CP) și 2.0l (240CP).

La interior, posibilitățile de personalizare sunt multiple, putând fi configurat în funcție de personalitatea fiecărui client. De altfel, Range Rover Evouqe are un interior generos, tapițat cu piele cusută cu fir dublu, o finisare de lux pe aproape toată suprafața bordului, scaune și uși.

Pentru a evita o abordare tradițională, Range Rover Evoque oferă clienților spre alegere trei teme de design: contemporanul "Pure", elegantul "Prestige" și sportivul "Dynamic".

De menționat este și faptul că Range Rover Evoque este și cel mai mic, ușor și eficient Range Rover produs vreodată. Mașina poate fi configurată cu Adaptive Dynamics ce folosește cel mai performant sistem de suspensii MagneRideTM pentru a oferi un nivel superior de siguranță, agilitate și manevrabilitate pe sosea.

Prețul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fără TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci uși.

Constănțenii care vor să pună mâna pe o astfel de mașină sunt așteptați în showroom-ul Jaguar Land Rover situat lângă Billa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2018 secunde