Auto / Cum va arăta Super-Dusterul de 150 CP

778
Auto / Cum va arăta Super-Dusterul de 150 CP - duster-1314187630.jpg

Automobile Dacia a exportat în primele șapte luni ale acestui an trei SUV-uri Dacia Duster echipate cu un nou motor pe benzină de 2,0 litri și 150 CP, ultimul dintre ele fiind exportat chiar luna trecută, iar primele două în luna februarie a acestui an, informează Ziarul Financiar.

Acesta este cel mai puternic model produs în istoria Dacia și totodată este echipat cu cel mai mare motor din istoria companiei din Mioveni.

Cele trei modele exportate în luna februarie și reprezintă cel mai probabil modele de test.

Philippe Prevel, fostul șef al Renault Technologie Roumanie a confirmat anul trecut într-un interviu acordat ZF posibilitatea echipării SUV-ului Duster cu un motor mai puternic pe benzină proiectat special pentru piața rusă și cea din Orientul Mijlociu, însă nu și pentru cea din România.

Totodată, în contextul în care Renault deține în portofoliu un motor pe benzină de 2,0 litri și 140 CP există posibilitatea ca noua versiune a Duster să fie echipată cu un propulsor nou pe benzină de 150 CP. Oficialii Dacia nu au oferit niciun comentariu cu privire la noul Duster. în prezent cea mai puternică versiune a SUV-ului fiind cea cu motor diesel de 1,5 litri și 110 CP.

Citește mai mult pe zf.ro





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 August 2011
Stire din Fun : Ziua unei femei la... volan
Pagina a fost generata in 0.2973 secunde