Ziua unei femei la... volan

998
Ziua unei femei la... volan - womandriving-1312816901.jpg
"Aoleu, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu în centru, la muncă. Unde naiba am parcat mașina aia?" Două ture de bloc, fără succes. "Alo, iubitu’, tu mai ții minte unde am parcat eu mașina aseară? Știu că nu erai cu mine, dar mă gândeam și eu…. Da, știu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta până îmi tocesc pantofii. Hai pa!"

"Ahhhh… imbecilu ăsta cu mașina asta bleu mereu parchează așa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poți coborî un pic să îmi scoți și mie mașina din parcare, că prostu’ ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum ieeees??? Te rooog, nu mă face să plâng acumaaaa. Bine, nesimțitule, dormi, dar dacă îți lovesc mașina să nu te aud că zici ceva. Hai, scutește-mă, pa!"

"Mamă, ce aglomerat e azi. Ce vrei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!" "Alo, ce faci fată? Vezi că eu întârzii un pic, să îi zici tu lu’ Popescu să îmi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că sunt plină de draci, m-am certat și cu al meu de dimineață. Nesimțitul nu a vrut să se scoale din pat să îmi scoată și mie mașina din parcare. Am plecat târziu, nici nu m-am machiat ca lumea".

Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: "Fă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!" "Ce vrei dobi-tocule, nu vezi că trebuia să îmi dai prioritate, că vin din dreapta!?!". "Doamne, ce cretini! M-am săturat de orașul ăsta plin de proști!"

"Bună dimineața, domnișoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu ați văzut semnul de STOP?" "Aaaa, era Stop? Vă rog să mă iertați, sunt și eu începătoare la volan, știți cum e. Mă claxonează toți, vorbesc urât cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că și așa am întârziat și acum…cu criza asta…nu se știe dacă mă mai apucă săptămâna viitoare la locul ăsta de muncă. Și am rate…tot felul de cheltuieli." "Vă înțeleg domnișoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii…" "Da, așa e! Aveți dreptate! Voiam doar să fiți mai drăguț cu mine, că probabil aveți și dumneavoastră o soție, o soră… Vă rooog mult! Promit să fiu atentă de acum încolo! Pot să plec? Mulțumeeeesssccc!!!!"

"Alo, fată, hai că era să îmi ia un polițist permisu’. Da’ i-am băgat textul ăla cu sora și soția și l-am pârlit pe fraier. Hai că nu mai am mult și ajung".

După 5 minute. "Iubitu’ hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roșu și am intrat în autobuz. Nu am pățit nimic, dar mașina e cam praf". "De ce țipi ca dobitocu’? Totu’ e din vina ta, că nu ți-ai dat fundu’ jos din pat să mă ajuți și am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2011
Stire din Fun : Așa a început cearta
Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Fun : Ei trăiesc printre noi!
Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Stire din Fun : Scrisoare de la hoți
Pagina a fost generata in 0.4218 secunde