A început Loteria Vizelor: doritorii au o lună să se înscrie

421
A început Loteria Vizelor: doritorii au o lună să se înscrie - steag-1349102137.jpg

Articole recomandate

De mâine, 2 octombrie, cei care vor să emigreze în Statele Unite pot participa la Loteria Vizelor. De acest program, lansat de Departamentul de Stat, pot beneficia anul acesta 50.000 de străini. Înscrierea în program se face prin completarea unui formular, publicat pe site-ul www.dvlottery.state.gov. Data limită este 3 noiembrie.



Ca în fiecare an, prin programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pot emigra în Statele Unite străini din anumite țări și care au anumite calificări, ce figurează pe formularul de participare. Prima condiție pentru a avea șanse de a câștiga este diploma de bacalaureat și minimum doi ani de experiență în ultimii cinci într-unul dintre domeniile listate.

Odată încheiat procesul de înscriere, între 2 octombrie și 3 noiembrie 2012, următoarea etapă importantă începe la 1 mai 2013, când participanții trebuie să verifice pe site, la secțiunea Entrant Status Check (Verificarea Statutului înregistrării), dacă au fost acceptați sau nu în program. Din momentul în care au aflat că au fost selectați, cei admiși trebuie să meargă la Ambasada SUA pentru interviul în vederea obținerii vizei pentru America. Plecarea în State trebuie să aibă loc în cel mult șase luni, pentru obținerea rezidenței permanente.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.219 secunde