Oportunități de promovare a destinațiilor turistice românești în Emiratele Arabe Unite

392
Cu ocazia lansării zborului direct inaugural București - Dubai, de către Fly Dubai, Asociația Litoral - Delta Dunării a propus reprezentanților companiei aeriene Fly Dubai și ambasadorului Emiratelor Arabe Unite la București dezvoltarea, împreună cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Patronatul ANAT și Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a unei strategii de promovare a destinațiilor turistice românești către piața Emiratelor Arabe Unite.

"Salut intrarea pe piața românească a companiei aeriene Fly Dubai. Cu ocazia zborului inaugural București - Dubai am propus organizarea în România a unui infotrip cu jurnaliști și agenți de turism tour-operatori din Emiratele Arabe Unite, pentru a prezenta și promova destinațiile turistice românești, precum și organizarea unui eveniment de prezentare a României turistice în Dubai de către reprezentanții ministerului de resort și tour-operatorii români.

În același timp, vom încerca să facilităm urgentarea procedurilor de obținere a vizelor de intrare în România pentru cetățenii Emiratelor Arabe Unite. În cursul discuțiilor ce vor continua astăzi voi propune reprezentanților companiei aeriene ca cea de-a 50-a ruta aeriană a companiei Fly Dubai să fie Constanța - Dubai, o componentă de bază a strategiei de atragere pe litoralul românesc și în Delta Dunării a turiștilor de pe piața țărilor arabe", a precizat Corina Martin, președinte Asociației Litoral - Delta Dunării / ANAT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Economie : Dolarul american, sub 3,5 lei
Pagina a fost generata in 1.2818 secunde