A venit iar vremea cumpărăturilor: Tinimtexul începe pe 11 mai

1013
A venit iar vremea cumpărăturilor: Tinimtexul începe pe 11 mai - 5efd7ba17b80b40578d0e1f8241b3df4.jpg
Constănțenii dornici de cumpărături sau doar de o trecere în vedere a tendințelor acestei veri, dar și comercianții locali interesați de noi contracte ori doar de analiza concurenței, trebuie să știe că începând de pe 11 mai se dă startul celei de-a 50-a ediții a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex.
Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), organizatorul târgului, noutatea acestei ediții o reprezintă introdu-cerea în circuitul saloanelor a unei noi locații pentru expunerea produselor, una ușor accesibilă, atât pentru expozanți, cât și pentru cumpărători, și anume Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo Europa). "Este o locație pe care noi contăm foarte mult. Pentru noi este avantajos în sensul că grupăm cât mai mulți expozanți la intrarea în Mamaia, lângă Pavilion. Este foarte generoasă, din punct de vedere al suprafeței, al utilității", a explicat președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban.
Așadar, aici constănțenii pot găsi confecții pentru adulți, dar și blănuri și haine din piele. În locațiile cunoscute - Pavilionul Expozițional, atât la parter, cât și la etaj, vor fi tricotaje, confecții, lenjerie, articole pentru copii și decorațiuni interioare, însă cei care vor să-și cumpere încălțăminte trebuie să meargă la hotelurile Doina și Victoria.
Și prețurile ar trebui să fie ceva mai mici decât în magazine. Potrivit președintelui CCINA Constanța, aproximativ 70% dintre expozanți sunt producători, majoritatea din București - 25%, Constanța - 15%, Arad - 10%, iar din Brașov, Neamț și Suceava câte 5%. Sunt reprezentate însă la târg și județele Hunedoara, Harghita, Sibiu, Covasna, Argeș, Prahova și Brăila, adică 20% din totalul expozanților.
"Noi avem peste 70%, la fiecare ediție, producători. Acesta este și scopul nostru, al Camerei de Comerț, să ținem în mod special legătura cu producătorii autohtoni. Bineînțeles, nu ignorăm nici comercianții dar încercăm totuși să-i filtrăm într-un fel. Este o ediție în care avem 280 de firme care expun pe circa 6.000 mp", a precizat Mihai Daraban.
Potrivit directorului CCINA, Dănuț Jugănaru, târgul poate fi vizitat în zilele de 11, 12, 13 și 14 mai, între orele 10.00 - 20.00, iar în ultima zi, pe 15 mai, între 10.00 - 16.00.
Tinimtex-ul este cea mai mare manifestare de acest profil, din întreaga țară, așa că aveți toate șansele, dacă dispuneți și de ceva bani, să găsiți produse pe gustul fiecăruia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2706 secunde