Primul târg destinat copiilor și-a deschis porțile pe litoral

896
Primul târg destinat copiilor și-a deschis porțile pe litoral - 5a9655228d1553027a200fad19fae287.jpg
Prima expoziție cu vânzare destinată copiilor, de pe litoral, Baby Boom Show, și-a deschis, vineri, porțile. Părinții au prilejul să achiziționeze bunuri pentru cei mici, de la jucării de tot felul, leagăne și cărucioare, până la articole de îmbrăcăminte pentru iarnă, alimente sau decorațiuni. Copiii nu au vreme să se plictisească, pentru că atmosfera este întreținută de spectacolele puse în scenă de personajele de basm.

Pavilionul Expozițional găzdu-iește, în perioada 4 - 6 septembrie, târgul Baby Boom Show, aflat la prima ediție. "Este un brand nou și am ales Constanța pentru prima ediție, pentru că aici sunt peste 50.000 de pitici", a afirmat Camelia Buda, directorul general al Euroexpo, organizatorul târgului. Sub cupola pavilionului s-au adunat 35 de expozanți, cu oferte dintre cele mai diverse. Părinții, fie turiști sau constănțeni, pot găsi în această locație produse dintre cele mai variate. Taxa de intrare este de 3 lei, iar pentru cei mici, este gratuit.

Jucării ecologice pentru cei mici
Astfel, în materie de articole de îmbrăcăminte, oferta este pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 - 14 ani, expozanții axându-se în special pe hainele de iarnă: pulo-vere la 35 de lei, paltonașe de diverse culori, pentru fetițe între 0 - 12 ani, la prețuri care variază între 70 și 150 de lei.
Expozanții au venit pregătiți și pentru începerea școlii, oferind materiale didactice pentru învățarea limbilor străine, alfabetului, numerelor sau a animalelor, pentru școlarii din primul ciclu de învățământ, dar și pentru preșcolari. Jocurile pentru învățarea matematicii sunt la prețuri cuprinse între 62 și 110 lei, un joc cu piramide magnetice costă 132 de lei, iar materialele pentru a învăța respectarea mediului sunt la 80 de lei. "Jocurile sunt din materiale reciclabile, hârtie sau lemn, foarte puține sunt din plastic și sunt aduse din Spania și Germania", ne-a spus Attila Halasz, reprezentantul unei firme participante la târg, venite din Oradea. Pătuțurile pentru copii au prețuri între 750 și 1.450 lei, pentru cele din lemn și în jur de 300 de lei, cele din plastic, iar cărucioarele între 400 și 1.000 de lei. "Există și oferte deosebite: un leagăn unic în România, care imită legănatul matern și care costă 1.110 lei, și un cărucior model 2010, care este strâns prin simpla apăsare a unui buton", a arătat Laura Dumitru, directorul proiectului Baby Boom Show.

Tombole și concursuri pentru toți membrii familiei
De asemenea, vizitatorii pot participa, atât părinții, cât și micuții lor, la diverse tombole și concursuri. "Avem tombole dedicate mămicilor, cum sunt tombola viitoarei mămici, tombola frumuseții, dar și concursuri pentru tătici, precum maratonul cărucioarelor. Vor mai fi concursuri pentru cea mai haioasă poză din burtică, karaoke bebe sau bebe hairstylist. Pentru că micuții trebuie să și doarmă, concursurile se vor desfășura, în fiecare zi, până la orele prânzului. Maratonul cărucioarelor va avea loc sâmbătă și duminică, tot până în prânz. În cărucioare nu vor fi copii", a adăugat Laura Dumitru. Premiile constau în produse puse la dispoziție de firmele participante. În vreme ce părinții aleg cele mai frumoase accesorii și produse pentru copilași, cei mici se pot juca în voie în spațiile special amenajate, pot să se picteze pe față, să se distreze cu personaje de basm.
De asemenea, organizatorii au amenajat spații unde tinerele mămici își pot alăpta bebelușii sau unde le pot schimba scutecele. Târgul, la care Cuget Liber este partener media, a stârnit interesul constănțenilor încă din primele ore de la deschidere. Cei interesați pot vizita expoziția cu vânzare, sâmbătă, între orele 10,00 - 19,00, iar duminică, între orele 10,00 - 18,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4214 secunde