Accesoriile de termoreglare pot aduce economii şi confort sporit în locuinţe

195
Accesoriile de termoreglare pot aduce economii şi confort sporit în locuinţe - fondaccesoriiledetermoreglarewor-1604340646.jpg

Articole de la același autor

Vine frigul şi confortul locuinţei dumneavoastră este foarte important. O centrală termică individuală ar putea fi soluţia perfectă dacă vreţi să aveţi apă caldă şi căldură non-stop. Pentru eficientizarea costurilor cu utilităţile specialiştii recomandă accesoriile de termoreglare.

Cei care aleg instalarea unei centrale termice pe gaz, ar fi bine să ştie, că există modele care sunt compatibile cu termostatele modulante. Un astfel de aparat vă poate simplifica existenţa şi prin faptul că vă ajută să economisiţi bani dar şi că obţineţi confortul dorit cu ajutorul conexiunii wi-fi integrat. După ce a fost instalat dispozitivul de termoreglare, printr-o simplă aplicaţie pe telefonul mobil puteţi avea controlul asupra locuinţei dumneavoastră. Prin intermediul tehnologiei puteţi regla temperatura ambientală şi temperatura apei calde în funcţie de preferinţe. Mai aveţi posibilitatea să vizualizaţi parametrii de funcţionare, să gestionaţi consumurile de energie, iar atenţionările de avarii le primiţi detaliat. Un alt aspect pozitiv este că în cazul unei defecţiuni la centrală primiţi notificare direct pe telefonul mobil. „Un astfel de dispozitiv este uşor de montat. Are avantajul că în cazul unei avarii, îi poţi permite accesul tehnicianului de service să vizualizeze de la distanţă parametrii de funcţionare ai centralei”, ne-a spus Andrei Tudor, inginer instalaţii termice. De asemenea, accesoriul de termoreglare permite centralei să opereze diferenţiat, după cât de cald vrei să fie în locuinţă, în funcţie de temperaturile din interior şi din exterior. Astfel, centrala nu mai încălzeşte tot timpul, deci nu mai consumă aceeaşi cantitate de combustibil, făcând economii de până la 35%.

Cu dispozitivul inteligent nu vă mai certaţi pe termostat

Folosind cronotermostatul modulant creşte eficienţa enrgetică la încălzire cu 3%, la dispozitivele performante. O altă caracteristică de luat în calcul când vă decideţi asupra achiziţionării unui astfel de termostat este că, în funcţie de obiceiurile dumneavoastră, programarea se va face automat răspunzând la câteva întrebări. Nu mai trebuie să butonaţi în fiecare seară şi să vă certaţi pe termostat. „Ce este interesant, că mai mulţi membrii ai familiei pot avea acces cu telefonul mobil la dispozitiv. Şi, să zicem că, mama vine mai devreme acasă, poate să-şi regleze temperatura apei cum doreşte şi să facă un duş. Sau poate este mai friguroasă şi vrea să găsească mai multă căldură când ajunge acasă. Aveţi aşadar libertatea să alegeţi cum trăiţi”, a adăugat inginerul Tudor. Dacă plecaţi de acasă puteţi selecta din aplicaţie o temperatură în interior mai scăzută, astfel şi costurile vor fi mai mici la consumul de apă, gaz şi curent electric. Şi pentru că, confortul costă, un astfel de aparat poate să vă scoată din buzunar între 265 de lei şi 1.009 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3831 secunde