Acțiuni pentru combaterea pieții negre a alcoolului

240
Acțiuni pentru combaterea pieții negre a alcoolului - actiunipentrucombaterea-1492095668.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Asociația Spirits România, organism reprezentativ al producătorilor și importatorilor de băuturi spirtoase din România, vor colabora pentru combaterea pieții negre din industria băuturilor spirtoase. Vor fi organizate acțiuni de prevenție și control pentru diminuarea producției și comercializării nefiscalizate a băuturilor spirtoase. Asociația Spirits România s-a angajat să furnizeze informații privind cazurile de evaziune fiscală, contrabandă sau contrafacere de alcool sesizate în piață. 


Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sănătății, România este pe primul loc în Europa la consumul de alcool ilicit și cu 42% sub media europeană la consumul de alcool înregistrat. 


Companiile membre Spirits Romania asigură peste 500 de locuri de muncă directe și 165.000 indirecte, contribuind anual, prin plata taxelor și accizelor, cu peste 300 milioane lei la bugetul de stat. Accizele colectate de la companiile membre Spirits Romania reprezintă aproape jumătate din accizele colectate din piața fiscalizată a băuturilor spirtoase. Membrii Spirits Romania exportă băuturi spirtoase de înaltă calitate de toate tipurile în peste 20 de tari, din Europa, Asia și America. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Aprilie 2017
Stire din Economie : Leul și-a învins toți adversarii
Joi, 13 Aprilie 2017
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 1,57 bani
Pagina a fost generata in 0.8943 secunde